Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, musím přiznat, že jste mě moc nepotěšil. Ale pokud nový generál nebude řešit ten chaos a nesmysly, které teď na poště panují, jsem připraven i já dát výpověď, ač mě práce balíkáře baví a dělám ji s maximálním nasazením již jedenáctým rokem :-(

0 0
možnosti
Foto

Úplnou katastrofou pro Českou poštu je přesně to, co zvažujete. Už řada lidí z podniku odešlo a byli to právě ti srdcaři, praví pošťáci...Tohoto extrémně cenného lidského kapitálu se Česká pošta zbavuje svým arogantním systémem řízení, sebestředností manažerů obvodů a ředitelů (ne všech), kteří chamtivě jdou po svých bonusech a vůbec je nezajímá jestli se personálně pošta nerozpadá. Je to tragédie pro skoro 30 000 zaměstnanců.

0 0
možnosti
Foto

Česká pošta se dá vylepšit jedině tak, že bude privatizována. A navíc by Vám stejně žádné změny nepovolili, kdybyste stavěl na zadní, něco už by si vymysleli a odvolali by Vás, takže je úplně jedno, koho kam dosadí, stejně rozhoduje někdo úplně jiný.

0 0
možnosti
Foto

Sdílím Váš názor... ale i tak bych to nevzdával a snažil se o maximální narovnání obrovských problémů, které ČP má... V tomto podniku stačí udělat málo, aby se toho hooodně zlepšilo, to by ale do managementu tohoto podniku nesměli být dosazováni lidé, kteří se zabývají jen sami sebou, svými koryty... Jaksi jim nedochází, že na destrukci ČP nakonec doplatí i oni sami.

0 0
možnosti

Tak to už se těším na další články.

1 0
možnosti

Jj, tak to (asi) bohužel v ČR chodí... výběrové řízení napsaná na míru konkrétnímu člověku a zdůvodnění proč jiné kandidáty vyřadit se vždy najde. V některých politických stranách to již posunuli na jiné level, vytvoří se danému člověku pozice zmocněnec (a různá jiná pojmenování) vlády (kraje) pro něco, ale ještě jsou některé pozice nevymyšleny, např. zmocněnec pro stavbu průplavu DLO, pro přesun vlakového nádraží v Brně... Kdybyste se např. jmenoval Klaus a byl tedy synem bývalého prezidenta V. Klause, tak byste jistě získal vedoucí místo v nějakém podniku, který je ve většinovém vlastnictví státu. Stačí se kouknout na mladého Klause - po několika letech v ČEZu jej udělali ředitelem útvaru řízení rizik, jenže ejhle, ty zahraniční investice na východ (tehdy jediné investice do zahraničí) nevyšly. Mladý Klaus tedy řídil rizika blbě; neřekl: "Romane tam ne, tam je to moc rizikové". Když toto mladý Klaus nezvládl, tak jej nevyhodili, ale jen převeleli na ředitele útvaru controlingu, je jen otázka času, co vše se mu nepovede tam. / Vše výše napsané je jen spekulace a mladý Klaus byl jistě z x miliónů lidí v ČR ten nejlepší na ředitele útvaru řízení rizik v ČEZu a poté tamtéž ten nejlepší na ředitele útvaru controlingu. :-) /

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS